Vragen?
078 - 677 11 88
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Type verf

Grondverf

Lakverf

Component(en)

2

Industrielak

Industrielak is speciaal gemaakt om goed te hechten met metaal en hout. Zoals de naam al aangeeft wordt industrielak vooral gebruikt voor industriële toepassingen. Het geeft bijvoorbeeld een goede bescherming aan metaal in maritieme omgevingen.

Metaalverf

Metaal kan gaan roesten en dat niet er natuurlijk niet uit. Maar een nieuw likje verf doet wonderen. Zo kan bijvoorbeeld uw hekwerk, balkon of trapleuning een opknapbeurt krijgen. De verf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en hecht ook goed aan al geverfde metalen ondergronden. Het beste is om uw metalen hekwerk of trapleuning direct te voorzien van een beschermende laag verf. Metaalverf zorgt er namelijk niet alleen voor een mooi nieuw kleurtje, maar beschermt ook tegen invloeden van buitenaf die roest kunnen veroorzaken. Daarnaast is de verf kras- en stootvast zodat de geverfde metalen er weer jaren tegenaan kunnen.

Roest

Heeft de roest je toch te pakken gekregen? Maak je geen zorgen, want dit is gemakkelijk aan te pakken. Verwijder voor zover mogelijk de afgebladderde verf met een staalborstel. Nu kan je het alweer overschilderen. De metaalverf van Coloris zorgt ervoor dat het roestproces stopt en je nog jarenlang plezier kan hebben van deze laklaag.

Industriële toepassingen

De industrielak die Coloris verkoopt is van het merk Shipcoat. Van dit merk zijn industrielakken verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Zoals voor het afschilderen, constructiedelen, leidingen, als lasprimer, 2 componenten primers en nog veel meer. Kijk voor deze industriële toepassingen bij de producten. En contacteer ons indien je vragen hebt over de mogelijkheden van de industrielak.