CO.22 ZP Coating

CO.22 ZP Coating

vanaf € 72,60

Maak een keuze:

5 Liter
€ 72.60


Kleur:

*) Vul een kleur in uit onze kleurenwaaier

Aantal:

Productomschrijving over CO.22 ZP Coating

Artikelcode:

Sneldrogende anti-corrosief gepigmenteerde e?e?n-component highbuild alkydhars.

Als een roestwerende afwerking in kleur op gestraald staal. Als e?e?nlaagse afwerking geschikt voor afwerking van staalconstructies welke in een droog milieu functioneren. Het product geeft een goede bescherming van de ondergrond tijdens de bouwperiode bij voldoende laagdikte. Ook toepasbaar als e?e?nlaagse coating op stalen containers e.d. Wanneer hogere eisen gesteld worden aan een roestwering en duurzaamheid van het verfsysteem wordt de toepassing van een roestwerende alkydhars primer aanbevolen. In combinatie met roestwerende alkydhars zinkfosfaat primer is het product geschikt voor de bescherming van staalconstructies in ee landelijk tot licht industrieel milieu.

De verf kan met airless, airmix spray apparatuur, kwast en rol onverdund worden verwerkt. Onder bepaalde omstandigheden kan een kleine hoeveelheid verdunner thinner worden toegevoegd om de juiste viscositeit te verkrijgen.

Hier vindt u de uitgebreide productinformatie over CO.22 ZP Coating.

Beschikbaar in alle kleuren. Standaardselectie uit Mucha en RAL kleuren, klik hier voor het kleurenoverzicht. Andere kleuren op aanvraag.