CO.619 Urethaan Alkyd Zijdeglans

CO.619 Urethaan Alkyd Zijdeglans

vanaf € 19,95

Maak een keuze:

1 Liter
€ 19.95

5 Liter
€ 93.80


Kleur:

*) Vul een kleur in uit onze kleurenwaaier

Aantal:

Productomschrijving over CO.619 Urethaan Alkyd Zijdeglans

Artikelcode:

CO.619 is een luchtdrogende lakverf zijdeglans voor buiten toepassing op basis van een hoogwaardige urethaanalkyd hars. Deze industrielak is geschikt voor het afschilderen van hout, metalen en andere materialen die op passende wijze zijn gegrond, eventueel geplamuurd en daarna overgegrond of voorgelakt, kan ook als voorlak worden toegepast. CO.619 heeft een optimale glans en glansbehoud en hoge weervastheid, ook in kustgebieden. Ook is deze industrielak gemakkelijk verwerkbaar, kras- en slijtvast, gemakkelijk reinigbaar en heeft het een hoge dekkracht, goede doordroging en duurzame elasticiteit. Dit product is toe te passen over alkydharsverven.

De verf kan met kwast, roller, luchtspuit, airmix en airless spray apparatuur onverdund verwerkt worden. Onder bepaalde omstandigheden kan een kleine hoeveelheid verdunner (wasbenzine) worden toegevoegd om de juiste viscositeit te verkrijgen.

Hier vindt u de uitgebreide productinformatie over CO.619.

Beschikbaar in alle kleuren. Standaardselectie uit Mucha en RAL kleuren, klik hier voor het kleurenoverzicht. Andere kleuren op aanvraag.