Vragen?
078 - 677 11 88
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Muurverf

Muurverf zorgt voor nieuwe frisse uitstraling in je woning. Of je nu gaat voor stralend wit of juist een knalkleur, bij Coloris ben je bij het goede adres. De verf is in bijna alle kleuren verkrijgbaar, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij verkopen de Copperant Minerale en Pura muurverf. Beide zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. In uw gehele woning een nieuwe laag verf aanbrengen zorgt voor een nieuwe frisse look. Neem daarnaast ook uw plafonds mee en uw huis ziet er weer uit als nieuw.

Ondergrond

Onze verf is geschikt voor vele verschillende ondergronden en voor binnen en buiten gebruikt. De muurverf heeft goede hechting op ondergronden zoals:

  • Cement
  • Hout
  • Steen
  • Gips

Al onze soorten muurverf zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en kelder. Voor deze ruimtes is het belangrijk dat de muurverf vochtbestendig en schimmelwerend is. Dat zorgt ervoor dat ook de muren van uw badkamer er langer als nieuw bij staan.

Copperant Minerale & Pura

De Copperant Minerale neemt de eigenschappen van de ondergrond aan en reageert daardoor hetzelfde. In een vochtige ruimte zorgt dit ervoor dat de verf niet gaat scheuren. Door de zeer hoge waterdampdoorlatendheid en sterke hechting aan de ondergrond kan er geen vochtophoping plaatsvinden tussen de muur en de verflaag. De Copperant Pura heeft een super dekkende werking. Daarnaast heeft de verf een snelle droogtijd en de hoogste schrobvastheid, klasse 1 volgens ISO 11998. Beide soorten zijn uitermate geschikt voor grote verfklussen en verkrijgbaar in bijna alle kleuren.