Vragen?
078 - 677 11 88
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Non-paint

Alles wat je nodig hebt om je verfklus tot een goed einde te brengen vindt je bij Coloris. De allerbeste kwaliteit zodat je klus gegarandeerd een succes wordt. Begin met het afdekken van de ruimte met afdekmateriaal zoals maskeerfolie- en papier en natuurlijk afplaktape. Maar natuurlijk hebben we ook de beste verfrollers die je kan combineren met de verfbeugels. Daarnaast hebben we verfbakken, verfemmers en natuurlijk kwasten in ons assortiment. En dat alles in verschillende afmetingen zodat er altijd wel de juiste afmeting voor u bij zit.

Naast verschillende soorten schilderslak, muurverf, industrielak en botenlak kunt u bij Coloris ook terecht voor allerlei verf benodigdheden. Ook wel alle non-paint artikelen genoemd. Deze artikelen zijn net als onze verf van hoogwaardige kwaliteit. Inkopen bij een groothandel zoals Coloris heeft als voordeel dat u altijd professionele artikelen in huis haalt voor een goede prijs. Coloris verkoopt voornamelijk aan de professionele schilder en daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Uw bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd zodat u snel kan beginnen met uw verfklus. Daarnaast kan de verf in allerlei soorten kleuren voor u worden gemengd. Standaard leveren wij kleuren uit de RAL of Mucha collectie maar in overleg is bijna alles mogelijk. Vanaf 150 euro is de bezorging helemaal gratis.