Vragen?
078 - 677 11 88
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Type verf

Grondverf

Lakverf

Schilderslak

Bij Coloris zijn er diverse grondverven en lakken beschikbaar. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende soorten verf beschikbaar. Alle verven zijn geschikt voor zowel binnen als buiten in alle seizoenen. De schilderslak geeft langdurige bescherming, tot circa 10 jaar! Indien je de Copperant schilderslak combineert met de Copperant grondverf is de verf tot wel 10 jaar onderhoudsarm. Belangrijk bij een lakverf is dat de verf niet barst of bladdert. De schilderslakken die Coloris verkoopt zijn allemaal kras- en stootvrij en behoudt elasticiteit. Hierdoor is de kans op barsten of bladderen minimaal. De verf is ook geschikt voor gebruikt in alle seizoenen. Coloris verkoopt professionele verf waarmee een fantastisch eindresultaat bereikt kan worden.

Ondergrond

De ondergronden waar schilderlakken voor geschikt zijn:

  • Hout
  • Steen
  • Metaal
  • Kunststof

Kijk bij het kiezen van de juiste verf altijd of die geschikt is voor jouw doel. Je kan bijna alles schilderen. Van muren en plafonds tot gevels en kozijnen. Het aanzicht van uw woning kan er veel aantrekkelijker voor worden als bijvoorbeeld de gevel netjes is bijgewerkt. Maar ook uw woonkamer kan af en toe wel eens een opknapbeurt gebruiken, waardoor de waarde van uw woning of pand zal toenemen.

Grondverf

Grondverf zorgt ervoor dat de volgende laag verf beter hecht aan de ondergrond. Grondverf is erg belangrijk bij het verven van hout, een laklaag zal veel te veel in het hout gaan trekken. Maar ook bij metaal en kunststof is een laag grondverf erg belangrijk. Grondverf zorgt er ook voor de onregelmatigheden minder zichtbaar worden waardoor er een mooie egaal resultaat ontstaat.

Copperant

Verf van het merk Copperant staat voor hoogwaardige kwaliteitsverf. Het wordt ook wel de groenste verf van Nederland genoemd. De impact op het milieu staat bij Copperant en Coloris hoog in het vaandel. Maar alle verf wordt ook getest op duurzaamheid en kwaliteit. Professionele verf voor de professionele schilder!