Verzending

Wij rekenen €7,50 bezorgkosten. De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. Uw bestelling wordt verzonden door de bezorgservice van Transmission.

De genoemde leveringsvoorwaarden gelden alleen voor verzendingen binnen Nederland (m.u.v. waddeneilanden). Verzending naar de waddeneilanden duurt circa 1 werkdag langer. Voor leveringen buiten Nederland gelieve eerst contact met ons op te nemen.

Retourneren

U kunt het retourformulier downloaden door hier te klikken. Gelieve dit formulier in te vullen en aan ons te versturen (info@coloris.nl) wanneer u producten wilt retourneren.

Wanneer wij uw retourmelding bevestigen kunt u de producten terugsturen of afleveren op Industrieweg 17, 2995 BE Heerjansdam.

Voeg a.u.b. het retourformulier bij uw retourzending.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

- voor verkoopovereenkomsten: waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt;

- voor overeenkomsten waarbij de consument in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld die afzonderlijk worden geleverd: waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Coloris.nl, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, terug te zenden of te overhandigen op industrieweg 17, postcode 2995 BE te Heerjansdam. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Op kleur gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden, mits het product overeenkomt met uw kleurkeuze. Mocht u een product ontvangen die niet overeenkomt met uw bestelling, dan kunt u deze natuurlijk altijd retourneren. In dit geval krijgt u de kosten van de retourzending vergoed.

 

Retouradres:

Industrieweg 17

2995 BE Heerjansdam

Vragen?
078 - 677 11 88
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur